Allmän information!

Hej Alla i Brosundet!

Vi börja med att tacka alla som kunde närvara på årsstämman i torsdags! Vi hade dock sett att fler boende kunde närvara. Vi får hoppas på det till nästa år! Kom ihåg att årsstämman är det tillfället då man kan påverka och lämna in motioner. Protokollet från stämman kommer att lägga upp på hemsidan inom kort!

Här följer lite allmän information så länge:

Det viktigaste först; Vår nuvarande valberedning har beslutat att lämna över denna uppgift till andra boende i området efter mer än 10 år. Vi vill tacka Ann-Charlotte och Kerstin för deras trogna engagemang genom åren! Vi söker nu därför två ersättare till valberedningsgruppen, och har redan fått in en intresseanmälan, men vi behöver en till! Meddela valfri ledamot i styrelsen om ni kan tänka er ställa upp. Givetvis får ni hjälp med all information och att komma igång.

För övrigt så har förhållningsreglerna uppdaterats med lite ny information. Bland annat receptet till den gula färgen på fasaderna, samt förtydligande vad som gäller vid ombyggnation och renovering.

Till sist: Styrelsen söker tips om duktiga hantverkare som kan göra allmänna snickerier och målerier, fönsterbyten, med mera. Känner ni till någon bra firma så tveka inte att höra av er till styrelsen!

 

Ha det fint allihopa!

//Styrelsen